Konsulentydelser

For kapitalforvaltere

For kapitalforvaltere

 

Produkt Udvikling

Vi hjælper kapitalforvaltere med at udvikle nye produkter hvor indpakning, lovgivning og investeringsstrategi matcher kundernes behov. Vi tager udgangspunkt i vores mangeårige praktiske erfaring med udvikling af en lang række investeringsprodukter på tværs af jurisdiktioner, aktivklasser, strategier og indpakninger (investeringsforeninger, hedgefonde, strukturerede produkter, individuelle mandater).
 

Vi udfører også back-testing af strategier, bistår i udvikling af forretningsplaner og prissætning.
 

Distribution

Nye kapitalforvaltere har ofte store udfordringer i starten, hvor det at rejse kapital fra investorer ofte er ganske hårdt arbejde. Baseret på vort arbejde med udvikling og implementering af distributionsstrategier i 12 forskellige europæiske markedet rettet mod institutionelle investorer, private banks, fond platforme, fund-of-funds og detailbanker, kan vi bidrage med værdifuld indsigt og bistå nye forvaltere med at fokusere på de vigtigste parametre.

 

Vi har ydermere hjulpet forvaltere med mere operationelle emner såsom udvikling af præsentations- og salgsmaterialer, optimering af RFP-processer og professionel håndtering af due diligence questionnaires.

 

Hvis du gerne vil vide mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed indenfor disse områder, så kan du kontakte os ved at klikke HER.

MADS JENSEN

  • "Det kræver grundig analyse at kunne skelne mellem held og dygtighed i de finansielle markeder."

  • "Uafhængig og kompetent rådgivning er ofte den bedste form for risikostyring"

  • "Vore kunder efterspørger skræddersyede løsninger"