Om JCM

Om JCM

Jensen Capital Management gruppen blev stiftet af Mads Jensen i 2012 med formålet at levere værdiskabende corporate governance og konsulentydelser indenfor investering og formueforvaltning.
 

Mads Jensen er en erfaren leder indenfor kapitalforvaltning, med en baggrund som chef for international private banking, formuerådgivning samt distribution af investeringsydelser til såvel detailkunder som institutionelle kunder.
 

Han har arbejdet indenfor investeringsområdet de sidste 17 år, startende som obligationshandler for senere at bevæge sig over til institutionelt salg, projektledelse, produktudvikling, fond distribution, private banking og investeringsrådgivning. Han var chef for private banking og investeringsrådgivningsaktiviteterne i Danske Bank gruppen fra 2008 til 2011. I denne periode vandt Danske Bank adskillige internationale priser, blandt andet Euromoneys Best Private Bank for Danmark, Norge og Norden i 2008, 2009 og 2011, samt Nordic Fund Award i 2011 for bedste fund selection team.

 

I perioden 2003 til 2011 sad han endvidere i bestyrelsen for en række investeringsforeninger, hedgefonde og kapitalforvaltningsselskaber i Danske Bank i Luxembourg, Sverige, Irland og Estland.

 

Mads er cand.merc. i International Business fra CBS (1998). Han har en MBA fra Universitet i Geneve (2006) og en Executive MBA fra Tepper School of Business på Carnegie Mellon University (2007). Han er Chartered Financial Analyst (CFA), Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA), Certified Investment Performance Measurer (CIPM) og har endvidere taget en række lederuddannelser hos Swiss Finance Institute og Wharton Business School.

 

I 2010 blev Mads udpeget i top 40 blandt europæiske ledere indenfor wealth management under 40 år af Financial News.

 

I dag leder Mads Jensen Capital Management gruppen og arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem i en række investeringsforeninger og hedgefonde i fem forskellige lande.
Han er ligeledes ekstern lektor i finansiel rådgivning på CBS og formand for Finansforeningens private banking udvalg.

MADS JENSEN

  • "Det kræver grundig analyse at kunne skelne mellem held og dygtighed i de finansielle markeder."

  • "Uafhængig og kompetent rådgivning er ofte den bedste form for risikostyring"

  • "Vore kunder efterspørger skræddersyede løsninger"